Kalandtúra 3 gyerekkel, avagy a BabaMamaExpo-n jártunk

Ha már a legkisebb is majdnem 2 hónapos, s a nagyok is rágják anya fülét, hogy éppen itt az ideje újra programot csinálni, akkor anya összeszedi magát és a 3 gyereket is, hogy mulatságba vigye őket.
A délelőtt elrohan ezzel-azzal, közben az ebéd is az asztalra kerül. Amikor indulhatnánk, akkor épp fergeteges játékba bonyolódnak a nagyobbak, addig van idő összepakolni. Így is délután fél3, mire elindulunk, de sebaj!

Az Aréna környékén persze szinte lehetetlen parkolni, aztán ez is sikerül. Kabátoktól megszabadulva nekivágunk az Exponak, benézünk a Nutriklubhoz, kvízt töltünk ki, aminek főnyereménye egy Feldobox wellness utalvány (ujjak keresztbe, ma sorsolnak!). Ezután hosszasan barátkozunk a Nutriklub jeges macijával is. :)

De hív minket a színpad, ugyan nem mi lépünk fel, hanem az Alma, ismét egy fergeteges koncerttel:Nagyon jól szórakoztunk:
A nagylányommal, a nagyfiammal, s persze a legkisebb sem igazán nyugtalankodott közben. ;)
A koncert után még egy kis fotózkodás és autogram - még mindig Alma. Még egy kis játék, móka itt is, ott is, aztán már nyakunkon a záróra. A standokon már zárás előtt 10 perccel pakolnak össze, s kevesebb a mosoly - ezt szomorúan konstatálom, de igyekszem a barátságosabb placcok felé evezni. Az óvodás-korú gyerekek kifelé menet zömében sírnak, túl sok volt, túl jó volt, túl késő van, túl-túl-túl... Az én középsőm is elkámpicsorodik, ő még maradna. <3
Hát sikerrel, örömmel, élményekben gazdagon zárult az első mulatságunk így közösen. Azt javaslom, ne maradjatok ti se otthon - ha kedvetek van, s kellő humorérzéketek, tuti minden jól alakul majd, akárhány is a gyerek, akárhány is épp a felnőtt. A minőségi idő, a kaland és az új élmények segítenek átvészelni a viharosabb vagy épp szürkébb hétköznapokat. A gyerekeknek is, nektek is. Kalandra fel! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése